Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Door uw vloer schoon te maken blijft deze langer mooi en beschermd. Speciaal voor gelakte en geoliede houten vloeren hebben we milde en intensieve reinigers, natuurzeep en conditioners. We adviseren om hetzelfde merk onderhoudsmiddelen te gebruiken als uw olie of lak, deze zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Bij Rigostep Online vindt u Skylt, Step en Royl onderhoudsmiddelen.

Bezig met laden...
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
 1. -5%
  Spray Mop, dweil en Step milde reiniger 9160
  Speciale prijs € 71,90 Normale prijs € 75,90
 2. -6%
  Spray Mop, dweil en Skylt Conditioner 9140
  Speciale prijs € 82,90 Normale prijs € 87,90
 3. -5%
  Spray Mop, dweil en Royl Milde Reiniger 9110
  Speciale prijs € 72,50 Normale prijs € 76,30
 4. -5%
  Spray Mop, dweil en Royl Vloerzeep
  Speciale prijs € 75,30 Normale prijs € 79,30
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Vloer schoonmaken, reinigen of onderhouden?

Als parketteurs zijn we trots op ons vakwerk en willen graag dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw houten parketvloer. Schoon houden is daar een belangrijk onderdeel van. Regelmatig stofzuigen voorkomt dat u vuil, zand of steentjes in uw parket loopt. Maar na het stofzuigen is de vloer nog niet schoon.

Daarvoor raden we het gebruik van bijvoorbeeld Skylt Conditioner, Step milde reiniger of Royl Vloerzeep aan afhankelijk van uw vloer. Deze onderhoudsproducten helpen bij het oplossen en verwijderen van vuil, zonder de vloer aan te tasten.

Onderhouden doen we minder vaak dan schoonmaken, 1x of 2x per jaar. Met onderhoud vullen we de kleinste krasjes op en brengen een nieuwe beschermlaag aan. Denk hier aan een Royl Onderhoudsolie of Rigostep Polish. Hiermee stelt u het renoveren van een houten vloer waarbij u moet schuren en lakken of oliën tot wel jaren uit.

Schoonmaken en reinigen van geoliede vloer

Alvorens een schoonmaakproduct te gebruiken heeft u eerst de vloer vrijgemaakt van losliggend stof, dierenhaar, vuil, zand en steentjes met de stofzuiger of Swiffer. Dit voorkomt dat u krassen maakt tijdens het reinigen van uw geoliede vloer.

Royl Vloerzeep is een gemakkelijk te gebruiken onderhoudsmiddel en zeer zuinig in gebruik. Vloerzeep Naturel is voor donkere kleuren houtensoorten en Vloerzeep Wit voor lichte en wit geoliede houten vloeren.

Milde reiniger is voor regelmatig gebruik terwijl Intensief Reiniger echt bedoeld is voor sterk vervuilde geoliede vloeren. Na gebruik van Intensief Reiniger is het sterk aangeraden de Royl Onderhoudsolie te gebruiken.

Schoonmaken en reinigen van gelakte vloer

Een gelakte vloer is dankzij de laklaag die op het hout ligt gemakkelijker schoon te maken. Hiervoor kiest u Step Milde Reiniger of Skylt Conditioner. Die laatste kunt u kopen in een handige sproeifles of in 1liter flessen. Lees bij elk product nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.

Waarom onderhoudsmiddelen kopen bij Rigostep Online?

Rigostep Online is niet een zomaar een webshop. Sinds 1978 produceren, leveren en leggen we zelf ambachtelijke houten vloeren en hebben ruim 40 jaar ervaring in verkoop, behandelen, onderhoud en renovatie van parketvloeren. Alle vloerolie producten hier aangeboden gebruiken we zelf dagelijks en staan hier volledig achter.

Bij Rigostep Online koopt u gemakkelijk, geïnformeerd en vertrouwd uit voorraad, tegen lage prijzen. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 0513 – 626 507.