Bezig met laden...

Verzenden

Of er voor u verzendkosten zijn, kunt u tijdens het winkelen al zien, namelijk iedere keer dat u een artikel toevoegt aan het winkelwagentje.

Verzendkosten voor aflevering per pakketpost in Nederland: als de waarde van uw bestelling € 50,00 of meer bedraagt, dan zijn er voor u geen verzendkosten. Bij een bestelling van minder dan € 50,00 brengen wij u slechts € 6,95 in rekening.

Voor verzenden naar België geldt: Verzendkosten voor aflevering per pakketpost in België: Als de waarde van uw bestelling € 100,00 of meer bedraagt, dan zijn er voor u geen verzendkosten. Bij een bestelling van minder dan € 100,00 brengen wij u slechts € 9,95 in rekening.

Palletverzending

Plinten en vloeren (Hout, PVC, Laminaat) worden wegens de grootte ervan alleen per pallet verzonden. Voor palletverzendingen wordt een bedrag van €79,95 (Nederland) € 94,99 (België)  gerekend. Palletverzendingen worden tot op de stoep geleverd. De gemiddelde levertijd voor een pallet is 3-6 werkdagen.

Gratis afhalen

Wanneer u een vloer heeft gekocht, kunt u er ook voor kiezen om deze tijdens onze openingstijden gratis op te komen halen. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling dan voor u klaar ligt, dan kunt het beste een afspraak maken.