Bezig met laden...
Step Parketlak 1K Mat #6650

Step Parketlak 1K Mat #6650

Step Kurklak 1K Mat Transparant #6450

Step Kurklak 1K Mat Transparant #6450

Step Parketlak 1K Satijn #6660

✅ Voor normaal tot intensief

✅ gebruik 1 Component

✅ Zeer gewaardeerd door particulieren

Vanaf € 31,50

Step Parketlak 1K Satijn #6660 is 1-componenten lak die erg geschikt is voor het lakken van parket en houten vloeren. De Step parketlakken zijn een nieuwe reeks lakken van Rigostep. Step parkletlak 1K is verkrijgbaar in Mat en Satijn. Oppervlaktes die behandeld zijn met één van de Step Parketlakken kunnen worden gereinigd met Step Milde Reiniger #9160. 

De Step Parketlak 1K Mat #6650 is een opvolger van de volgende lakken:
Rigostep Xtra Mat
Rigostep Top Mat
Rigostep Project Satin.

Step Parketlak 1K Mat #6650 dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Parketlak 2 tot 3 keer te worden aangebracht. Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met rigostep strip.

De eerste laag Rigostep Step Parket 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 8 tot 10m2. De Step lakken zijn naar ongeveer een 1 uur handdroog en na 3 tot 4 uur overlakbaar. De geldt net als bij de grondlak bij 20 graden celcius en 65% luchtvochtigheid. De tweede Rigostep Step Parketlak 1K Mat heeft ongeveer een verbuik van 1 liter lak op 10m2.

De droging geldt het zelfde als de eerste laklaag satijn. De derde en vierde laag Rigostep Step Parketlak 1K Mat heeft ongeveer een verbruik van 1 liter lak op 12m2. De droging geldt het zelfde als de eerste en tweede laklaag Mat.

Schudt de Rigostep Step Parketlak 1K Mat altijd grondig voorgebruik. Giet ongeveer de helft van de lak door een lakzeef in uw lakbak. Sluit de verpakking en schudt de flacon opnieuw. Giet vervolgens het restant in de lakbak. Controleer altijd of er restanten in de flacon zijn achtergebleven.

Alles wat in de Step lak zit, heeft namelijk zijn eigen functie. Laat de lak hierna 10 minuten rusten en roer nogmaals voordat u begint te lakken. ”Aangekoekte” plak onder in de can, klonten in de zeef of een sterke geur of stank, kunnen er op wijzen dat er iets mis is met de lak. Neem in dit geval altijd contact met ons op.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Step Parketlak 1K Satijn #6660
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!