Bezig met laden...
Royl Oil 2K Blank #4560

Royl Oil 2K Blank #4560

Royl 1K Blank #4550 1 liter

✅ Geen overlappingen

✅ Kleurpigment kan worden toegevoegd

✅ Makkelijk en soepel verwerkbaar

€ 43,05

Rigostep Royl 1K 4550 is een olie die bestaat uit een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Rigostep Royl 1K 4550 kan worden toegepast op parket, meubelen, ander houten oppervlakken en bamboe. Royl 1K 4550 impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert tot een taaie, dichte beschermlaag. Deze laag wordt na droging erg water en alcohol bestendig. Royl 1K 4550 vult de poriën, waardoor 1 laag voldoende is om de vloer te beschermen en op kleur te brengen. De gedroogde laag voorkomt indringing van vuil en vocht, u krijgt dus geen waterkringen of vlekken, barst en bladdert niet en mag worden toegepast op oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen.

De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof. Rigostep Royl 1K 4550 kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Breng de Royl dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bijoliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een Rigostep beige of witte oliepad. Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingskanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

Rigostep Royl 1K 4550 kan eventueel worden bij gekleurd met de Rigostep Colorwash kleurpigmenten. De Kleurpigmenten komen in 23 verschillende kleuren met ieder hun unieke uitstraling.

Rigostep Royl Bio Oil kan weekelijks worden onderhouden met Rigostep Royl Milde Reiniger 9110(dweilen).
Voor intensieve reiniging kunt u gebruik maken van Rigostep Royl Intensief Reiniger 9120 . U dient na droging wel een nieuwe laag Royl Onderhoudsolie 9090 (met eventueel kleurpigment) aan te brengen. Voor het zeep systeem kunt u gebruik maken van Rigostep Royl Vloerzeep Kleurloos 9130 of Rigostep Royl Vloerzeep Wit 9131

Met 1 liter Rigostep Royl 1K 4550 kunt u ongeveer 25 tot 35 m2 behandelen, afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: 24 tot 48 uren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royl 1K Blank #4550 1 liter
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!