Bezig met laden...

Royl Olie exterieur 4570

✅ Voor Buitenhout

✅ Kan worden gekleurd

✅ Eerst intensief reinigen

Vanaf € 46,30

Royl Outdoor Blank

Royl Outdoor Blank is een duurzame, diep-indringende beschermolie voor buitenhout. De buitenolie kan ideaal worden toegepast op schuttingen, gevelbekledingen, buitenparket, terrassen en buitenmeubilair. Royl Outdoor Blank is makkelijk en soepel te verwerken zonder overlappingen of aanzettingen. Door de UV bescherming is uw buitenhout hiermee beschermt tegen verschillende weersinvloeden. De Royl Outdoor Blank kan worden gekleurd doormiddel van 1 van de Royl Kleurpigmenten Zo creëert u de uitstraling die u wilt. Door de unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën. Royl Outdoor impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert in het hout tot een taaie dichte beschermlaag. Royl Outdoor beter niet verdunnen.

Een aangekleurde Royl Outdoor geeft een nog betere bescherming tegen veroudering door zonlicht.

Ondergrond:
Het hout dient egaal geschuurd te zijn (laatste schuurgang korrel 120) en verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof. Eerder geoliede oppervlakken en/of vervuilde oppervlakken kunt u reinigen met Royl Intensief Reiniger. Daarna nadweilen of naspoelen met schoon water en het oppervlak laten drogen.

Breng de Royl Outdoor ruim aan op het oppervlak en laat het ca. 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken kunt u tussentijds bijoliën. Wrijf de olie op een rustig tempo in met een Beige pad. Poets hierna het hout goed droog met katoenen doeken. Vervang eventueel verzadigde doeken. Onvoldoende droogwrijven kan leiden tot glans plekken en vuilaanhechting.

Met 1 liter Royl Outdoor kunt u ongeveer 15 tot 30 m2 (afhankelijk van de ondergrond)

Na opening beperkt houdbaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Royl Olie exterieur 4570
Uw waardering