Rigostep Royl Oil 2K Blank

Vanaf: 55,00

Wissen
  • Geen overlappingen
  • Kleurpigment kan worden toegevoegd
  • Makkelijk en soepel verwerkbaar
  • Dé Rigostep Expert
  • Professioneel advies
  • Betrouwbaar & Veilig Winkelen
  • Snelle Levering

Beschrijving

Rigostep Royl Oil 2k is een olie die bestaat uit een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën en een B component. Rigostep Royl Oil 2k kan worden toegepast op parket, meubelen, ander houten oppervlakken en bamboe. Royl Oil 2k impregneert, voedt en vult tot diep in de poriën en polymeriseert tot een taaie, dichte beschermlaag. Deze laag wordt na droging erg water en alcohol bestendig. Royl Oil 2k vult de poriën, waardoor 1 laag voldoende is om de vloer te beschermen en op kleur te brengen. De gedroogde laag voorkomt indringing van vuil en vocht, u krijgt dus geen waterkringen of vlekken, barst en bladdert niet en mag worden toegepast op oppervlakken die in aanraking komen met levensmiddelen.

De ondergrond dient onbehandeld of egaal geschuurd te zijn met als laatste schuurgang een korrel 120. Verder uiteraard schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof. Rigostep Royl Oil 2k kan worden aangebracht met een spons, kwast, roller, doek of spaan. Roer het A component goed door, voeg eventueel een kleur pigment toe en roer A en het kleurpigment goed door. Voeg B component roerend toe. LET OP! U heeft ongeveer 3 uur de tijd om de olie te verwerken, daarna wordt de olie stugger en taaier, waardoor die moeilijker is aan te brengen. Breng de Royl dun aan op normaal of sterk zuigend hout en zeer dun aan op weinig zuigend hout. Verdeel de olie goed en laat de olie 20 minuten intrekken. Droogvallende plekken eventueel bijoliën. Daarna op een rustig tempo inwrijven met een rigostep witte of beige oliepad. Tot slot de vloer goed droogwrijven met katoenen doeken (eventueel onder een pad). De veilingskanten en langs de plinten dienen goed droog gepoetst te worden.

Rigostep Royl 2K kan eventueel worden bij gekleurd met de Rigostep kleurpigmenten. De Kleurpigmenten komen in 23 verschillende kleuren met ieder hun unieke uitstraling. Een potje Rigostep Colorwash (125ml) is gebaseerd op 1 liter Rigostep Royl 2K.

Rigostep Royl 2K kan weekelijks worden onderhouden met Rigostep Royl Milde Reiniger(dweilen).
Voor intensieve reiniging kunt u gebruik maken van Rigostep Royl Intensief Reiniger . U dient na droging wel een nieuwe laag Royl Oil (met eventueel kleurpigment) aan te brengen. Voor het zeep systeem kunt u gebruik maken van Rigostep Royl Vloerzeep Kleurloos of Rigostep Royl Vloerzeep Wit

Met 1 liter Rigostep Royl 2K kunt u ongeveer 30 tot 40 m2 behandelen, afhankelijk van de ondergrond.

Droogtijd: 12 to 24 uur

 

 

Download Royl 2K informatieblad

Download Royl 2K Blank Onderhoudsadvies

Andere suggesties…